ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Запоріжжі побили журналістку інтернет-видання "Репортер" (оновлено)

09.09.2011, 05:35
Журналістку видання "Репортер" Аліну  Котенко (м.Запоріжжя) побили.Про це в коментарі ІМІ повідомила сама журналістка. У побитті вона звинувачує секретаря громадської ради при запорізькій  ОДА Валерія Несчетного. Інцидент стався в середу, 7 вересня, біля стін Запорізької облдержадміністрації. За словами Котенко, Нєсчотний вдарив її у живіт, штовхнувши на землю, а потім копнув ногою в ребро і зник. Це призвело до безлічі гематом і забою ліктя.

За словами Аліни, така  агресивна поведінка політика була викликана статею про громадську раду при ЗОДА, в якій Котенко А.С. посилаючись на очевидні документи, відзначила низку правопорушень в роботі ради, а саме: підробку протоколів засідання, судимостей і відсутність законних підстав у деяких організацій перебувати в раді. Про це вона написала у блозі видання Кореспондент під назвою " Общественный беспредел" (http:/ /blogs.korrespondent.net/users/blog/alyagalya/a42557).

"Я особиста знайома з Валерієм і брала в нього коментар про ситуацію у  громадській раді для цієї статті. Коли він її прочитав, то дуже негативно відреагував  і попросив поговорити один на один. Ми вийшли з будівлі ЗОДА і Несчетний без жодних пояснень почав мене бити" - сказала вона в коментарі ІМІ.

За словами Котенко, вже сьогодні, 9 вересня вона написала заяву в міліцію про умисне побиття журналіста і міліція пообіцяла порушити кримінальну справу за статею 171.

"Вже кілька днів поспіль Валерій надсилає мені повідомлення на особисту скриньку з погрозам, а люди з облдержадміністрації по телефону просили мене не подавати заяву в міліцію з обіцянками, що він виправится" - повідомила Аліна.
 
За словами прес-секретаря при ЗОДА Христини Трішиної, якщо міліція доведе факт побиття Несчотним журналістки, тоді до нього будуть застосовувати відповідні міри. 
"Валерій Несчотний також є членом ПР, тому коли міліція доведе побиття Аліни Котенко, відповідні висновки буть робитися, як і по партійній лінії, так і по іншій діяльності" - сказала прес-секретар.

ІМІ намагається зв'язатися з Валерієм Несчетним, наразі у нього відключений мобільний телефон.
 
ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!