ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У YouTube більше не доступні сторінки російського уряду Криму та Аксьонова

24.03.2022, 15:39
Фото – youtube
Фото – youtube

Сторінки російського уряду Криму та підконтрольного Кремлю глави Криму Сергія Аксьонова (за документами – Аксенов) у YouTube більше не доступні. Про це у своєму телеграм-каналі повідомив сам Аксьонов, повідомляє Крим.Реалії.

Як пише видання, під час переходу на вказані сторінки з'являється напис: “Ця сторінка недоступна. Спробуйте пошукати щось інше”.

“YouTube заблокував мій канал. Чесно кажучи, начхати. Тим більше що американська платформа не виконує російських законів. Просто ще раз показали, чого варті їхні заклинання про свободу слова. Але ми це й так знаємо. Імперія брехні”, – прокоментував Аксьонов.

Раніше Аксьонов закликав усі органи російської влади Криму та всіх кримчан перейти на російські соцмережі. Він назвав це “питанням національної безпеки”.

Нагадаємо, 21 березня Тверський суд Москви визнав екстремістською діяльність американської корпорації Meta і заборонив її в Росії.

Facebook був заблокований у Росії 4 березня, соціальну мережу звинуватили в цензурі російських державних і продержавних ЗМІ. 14 березня на всій території Росії було заблоковано доступ до соціальної мережі Instagram.

Liked the article?
Help us be even more cool!