ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У ЄС попередили Маска, що Twitter працюватиме за їхніми правилами

28.10.2022, 17:38
Фото – REUTERS / Dado Ruvic
Фото – REUTERS / Dado Ruvic

Єврокомісар Тьєррі Бретон попередив американського мільярдера Ілона Маска, який придбав Twitter, що соцмережа працюватиме за європейськими правилами. Про це він написав у Twitter, повідомляє "Європейська правда".

Як відомо, Ілон Маск купив Twitter, сповістивши про це коротким твітом: "Пташку звільнено".

У відповідь Бретон заявив, що "в Європі птах літатиме за нашими правилами". Його твіт супроводжувався хештегом DSA, який відсилає до закону ЄС про цифрові послуги, що вимагає від постачальників цифрових послуг вживати швидких заходів проти незаконного онлайн-контенту, такого як мова ворожнечі.

Єврокомісар також опублікував у Twitter відео, на якому він та Ілон Маск у травні обговорювали закон про цифрові послуги. У ролику Маск зазначив, що "згодний з усім", що йому розповів Бретон.

Як пише видання, купівля Twitter Маском може мати величезні наслідки для майбутнього соціальної платформи, особливо якщо колишньому президенту США Дональду Трампу буде дозволено повернутися до мережі і якщо Маск послабить правила, які нині запобігають поширенню ненависті та дезінформації.

27 жовтня Маск пообіцяв, що платформа не стане "безкоштовним пекельним ландшафтом, де можна говорити все без будь-яких наслідків".

Liked the article?
Help us be even more cool!