ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ялті журналістів не допустили до конкурсу з обрання голови адміністрації міста

19.12.2017, 11:15
Фото - Крим.Реалії

В Ялті (окупований Росією Крим) місцевих журналістів не допустили до проведення другого етапу конкурсу з заміщення посади керівника російської міськадміністрації, повідомляє Крим.Реалії.

Водночас до приміщення, в якому проходило засідання, допустили лише телеканал “Первый Крымский”.

Як повідомляє видання, рішення організаторів про недопуск журналістів суперечить статті 5.8 “Порядку проведення конкурсу на заміщення посади голови адміністрації міста Ялта”, зміни до якого внесли на сесії підконтрольної Кремлю ялтинської міськради 7 листопада 2017 року.

Також до місця проведення не підпустили місцевих жителів, що суперечить законодавству.

На конкурс із заміщення посади голови міської адміністрації Ялти подали заявки 10 осіб, одна з яких пізніше відмовилася від участі в конкурсній процедурі, а один із кандидатів, Ігор Сисоєв, не з'явився на конкурс. Найстаршому претенденту на посаду глави адміністрації 62 роки, наймолодшому – 33. Серед кандидатів дві жінки: кандидат від місцевої влади Олена Сотникова й москвичка Надія Обухова.

Перемогу в конкурсі із заміщення посади керівника підконтрольної Кремлю міської адміністрації Ялти здобули заступник мера Ялти Олена Сотникова й екс-віце-прем'єр російської Республіки Башкортостан Микола Пучнін.

Liked the article?
Help us be even more cool!