ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ужгороді погрожували знімальній групі телеканалу “Сіріус”

28.12.2018, 17:05
Фото - скріншот з відео "Сіріус"

Телеканал “Сіріус” (м. Мукачево Закарпатської області) повідомив, що  невідомий чоловік, який був агресивно налаштований, погрожував знімальній групі телеканалу та намагався вигнати журналістів із території, де проводилися зйомки. Про це йдеться в сюжеті телеканалу, опублікованому на Ютуб-каналі сайту “Мукачево.net”.

Інцидент стався 22 грудня в Ужгороді під час підготовки сюжету на тему діяльності в області нелегальних автозаправок.

“Чоловік під’їхав на сірій іномарці на іноземних номерах, він дуже швидко їхав у нашу сторону, і було реальне враження, що автівка мене зіб’є, – розповіла журналістка телеканалу “Сіріус” Діана Фуско представнику ІМІ в Закарпатській області. – Потім машина різко зупинилася, таке враження, що чоловік хотів налякати. Чоловік вийшов з машини і почав нецензурно висловлюватися в сторону нашої знімальної групи”.

За словами журналістки, вони були з камерою і чоловік мав бачити техніку.

Як розповіла Діана Фуско, після того, як вона пояснила, що вони журналісти і що працюють над сюжетом, чоловік зазначив, що переїхав би кореспондентів, якби у нього була така можливість.

За фактом інциденту журналісти в підсумку до поліції не зверталися, оскільки чоловік, який грубіянив, фізично не перешкоджав журналістам на території підприємства, де зафіксовано діяльність АЗС.

Крім того, як зазначила Діана Фуско, наступного дня до редакції подзвонив власник заправної станції, який вибачився за поведінку свого підлеглого і поінформував, що частина документів на діяльність АЗС у нього є, а частина – готуються.

Liked the article?
Help us be even more cool!