ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні запустили радіо про українську музичну культуру всіх часів Сhervona Kalyna

20.06.2022, 18:00
Фото - chervonakalyna.live/
Фото - chervonakalyna.live/

В Україні запустили радіо про українську музичну культуру всіх часів Сhervona Kalyna, повідомляє “Детектор медіа”.

“Chervona Kalyna здружила повстанські та стрілецькі пісні із Wellboy та Jerry Heil, вусатий фанк із "Курган&Агрегат" з Іваном Дорном, колядки та веснянки зі Стасом Корольовим і Христиною Соловій, пісні Олександра Вертинського з музикою DakhaBrakha. У плейлисті Chervona Kalyna є виразні зразки єврейських, кримськотатарських, ромських музичних творів і пісень інших народів, які є невід’ємною складовою української культури”, - йдеться на сайті радіо.

У коментарі “Детектору медіа” Chervona Kalyna розповіла, що радіо заснували медіаменеджер та публіцист Дмитро Терешков і радіопродюсер Єгор Вєдов. У 2013 році вони разом створювали цифрове “Радіо Пюре”.

Радіо доступне онлайн, вихід в ФМ-простір команда проєкту наразі не планує.

Найближчим часом в ефірі з’явиться документальний проєкт “Новітня історія України - в історіях українців” - це розповіді українців про їхнє зіткнення з російською агресією. Щоб долучитися до проєкту, можна записати свою історію на диктофон і надіслати короткий аудіозапис на електронну пошту [email protected] або залишити голосове повідомлення у спеціальному телеграм-боті.

Liked the article?
Help us be even more cool!