ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні запустили онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків

Фото – Aaron Wojack for The New York Times
Фото – Aaron Wojack for The New York Times

В Україні запустили онлайн-чат психологічної підтримки для чоловіків. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Фонду Народонаселення ООН в Україні – UNFPA Ukraine.

Чат запустили до Міжнародного дня чоловіків, який відзначають 19 листопада. Він є безкоштовним, анонімним та працює цілодобово. Знайти чат можна в Telegram, Viber або на сайті лінії підтримки для чоловіків. 

Писати чоловіки можуть з будь-яких питань, що спричиняють стрес: проблеми на роботі чи стосунках, переживання через війну, складнощі в регуляції гніву тощо.

Кожен чоловік може звернутися по консультацію в чат один раз на добу. Тривалість консультації до 90 хвилин. Операторами/-ками є кваліфіковані психологи/-ині з багаторічним досвідом.

Психологічна підтримка у форматі онлайн-спілкування покликана допомогти чоловікам стабілізувати свій емоційний стан, знайти внутрішні ресурси для виходу зі складних ситуацій та усвідомити проблемні аспекти поведінки, зазначив UNFPA Ukraine.

У жовтні 2022 року UNFPA Ukraine запустив роботу безкоштовної анонімної та цілодобової лінії психологічної підтримки для чоловіків за номером 2345. За більш ніж рік роботи психологи/-ині прийняли понад 9200 дзвінків. Щоб чоловіки мали більше можливостей для звернення по підтримку, команда проєкту вирішила створити онлайн-чат у доповнення до гарячої лінії, йдеться в повідомленні.

Liked the article?
Help us be even more cool!