ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні запрацює Google Wallet

21.07.2022, 13:14
Фото – Google
Фото – Google

В Україні застосунок для онлайн-оплати Google Pay стане “Google Гаманцем” (Google Wallet) і підтримуватиме нові цифрові елементи. Про це повідомляється в блозі “Google Україна”.

Для всіх користувачів “Google Гаманець” стане доступним протягом наступних двох днів.

Повідомляється, що “Google Гаманець” стандартизує спосіб збереження та доступу до основних елементів, таких як платіжні картки, квитки на проїзд та події, посадкові талони та картки лояльності. Новий застосунок буде доступний в Україні на Android і Wear OS.

“Конфіденційність і безпека є наріжним каменем “Google Гаманця”, і ми надаємо вам можливість детального налаштування, щоб створити досвід конфіденційності, який підходить саме вам. Особисті документи не будуть передаватися без вашого дозволу навіть у Google, а якщо ваш телефон буде загублено або викрадено, ви зможете знайти, заблокувати або стерти з нього дані за допомогою функції “Знайти пристрій”, – йдеться в блозі.

Користувачі з увімкненими автоматичними оновленнями побачать, що їхній додаток Google Pay автоматично оновився до “Google Гаманця”. Користувачам, які не мають автоматичного налаштування оновлень, треба буде вручну оновити застосунок з Google Play. Нові користувачі можуть завантажити застосунок “Google Гаманець” на Google Play.

Liked the article?
Help us be even more cool!