ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні запрацював сервіс "Google для некомерційних організацій"

03.06.2020, 15:00
Фото – cnn.com
Фото – cnn.com

Американська компанія Google, що входить до холдингу Alphabet Inc., відкрила сервіс “Google для некомерційних організацій” для використання в Україні.

Про це сказав під час онлайн-презентації програми директор з бізнес-операцій Google у Східній Європі Дмитро Шоломко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Ми хочемо не лише показати вам, що це за сервіс і яким він буде, а й провести серію семінарів із тренінгами, як використовувати продукти, які входять до пакета “Google для некомерційних організацій” в Україні”, – сказав Шоломко.

У межах сервісу українським некомерційним організаціям будуть доступні: G Suite для некомерційних організацій, Google Ad Grants, YouTube для некомерційних організацій, а також “Google Планета Земля” та “Google Карти”.

Для того щоб скористатися “Google для некомерційних організацій”, необхідно підтвердити, що організація відповідає всім вимогам для отримання доступу (бути зареєстрованими згідно з українським законодавством: як благодійна організація, громадське об'єднання, релігійна організація або міжнародна некомерційна організація), і подати заявку на створення акаунту Google для некомерційних організацій. Коли некомерційний статус організації буде підтверджено, Google надасть можливості для некомерційного використання сервісів компанії.

Google запустив програму “Google для некомерційних організацій” 2011 року. Вона працює майже в 50 країнах, проте до сьогодні не була доступна в Україні.

Liked the article?
Help us be even more cool!