ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні з'явилося видавництво англомовних електронних книжок про Україну

В Україні з'явилося перше видавництво англомовних електронних книжок про Україну Kovyla Publishing. Фото – фейсбук видавництва

В Україні з'явилося перше видавництво англомовних електронних книжок про Україну Kovyla Publishing. Про це повідомляється на фейсбук-сторінці видавництва.

Діяльність видавництва буде спрямована на іноземну аудиторію.

“Ми прагнемо протистояти російському імперському наративу, демонструючи свободу волі та самооцінку українців і звертаючись до світу власним голосом. Щоб досягти цього, ми шукаємо історії, формати та наративи, які дозволяють іноземним читачам сформувати точне сприйняття нас – як людей, нації та держави, – вільне від стереотипів, породжених Росією”, – повідомляється на сайті видавництва.

Видаватимуть книжки у жанрі нон-фікшн, але команда не відкидає появи паперових книжок та інших жанрів.

Як повідомила головна редакторка та співзасновниця проєкту Вікторія Наріжна, серед авторів та авторок, які вже погодилися писати для видавництва, – Катерина Міхаліцина, Євгенія Нестерович, Олеся Яремчук, Ірина Цілик, Остап Сливинський, Алім Алієв та інші.

Як зазначає регіональна представниця Інституту масової інформації, частина команди Kovyla Publishing раніше працювала над міжнародним книжковим фестивалем у Дніпрі Book Space, який проводили у 2018–2020 роках. 

Зараз на сайті Amazon можна зробити передзамовлення першої серії книжок Stories from Ukraine (“Історії з України”), вони стануть доступні до завантаження 2 жовтня 2024 року.

“Серія “Історії з України” – це збірка наративної документальної літератури. Вони охоплюють кілька поколінь і походять з різних соціальних верств, але всі вони мають одну спільну рису: вони цінують свободу понад усе й готові боротися за неї до перемоги”, – йдеться в описі до книжок.

Liked the article?
Help us be even more cool!