ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україні з’явилося нове видання про національні спільноти

17.08.2021, 11:15

В Україні запустили нове суспільно-політичне видання InfoPost.Media, яке писатиме про національні спільноти. Про це Інституту масової інформації повідомив головний редактор Дмитро Тужанський.

“Ціль Infopost – посилити національний діалог та згуртованість, а також протидіяти дезінформації та маніпуляціям щодо етнічних питань в Україні”, – описує себе проєкт.

Видання буде фокусуватися не тільки на культурній тематиці, а й працюватиме і з суспільно-політичними, і транскордонними, і міждержавними питаннями. Контент виходитиме українською, угорською, словацькою, польською, румунською, чеською та англійською мовами.  

Дмитро Тужанський останні 10 років займається питанням національних меншин в Україні, досліджує світові практики примирення та згуртованості, зокрема у 2019 році був учасником the International Visitor Leadership Program (IVLP) та в 2021 році в рамках the Think Visegrad Fellowship.

Редакція базується в Ужгороді, але залучила авторів із різних регіонів.

InfoPost.Media створила команда ГО “Інститут центральноєвропейської стратегії” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Liked the article?
Help us be even more cool!