ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Україну не пустили російську телеведучу і відеоблогерку Анастасію Івлєєву

05.02.2019, 13:47
Фото - KP.UA

В Україну не пропустили російську відеоблогерку Анастасію Івлєєву, їй заборонено в'їзд до України терміном на три роки через незаконне відвідування анексованого Криму. Про це повідомляється 5 лютого на сайті Державної прикордонної служби.

“Сьогодні в Україну не пропустили громадянку Росії Анастасію Івлєєву, яка є відеоблогером та телеведучою. Жінка прилетіла в Київ рейсом з Мінська. У ході прикордонного контролю співробітники Держприкордонслужби з’ясували, що мандрівниця перебувала в АР Крим у 2017 році. З її пояснень, на півострів вона їздила відпочивати і потрапила з території РФ авіаційним транспортом”, – повідомляє Держприкордонслужба.

Як зазначили в Держприкордонслужбі, через порушення законів України громадянці РФ проставлено заборону в'їзду до України терміном на три роки та відмовлено в перетині кордону.

Держприкордонслужба України звертається до громадян, профспілок, установ та громадських організацій з проханням, у разі запрошення на територію України іноземців та осіб без громадянства, уточнювати у них, чи не відвідували вони, насамперед незаконно, ТОТ АР Крим та окремих районів Донецької та Луганської областей.

Liked the article?
Help us be even more cool!