ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ужгороді невідомий пошкодив камеру оператору ТРК “Мукачево “М-Студіо”

08.09.2015, 13:56

За фактом перешкоджання журналістам ТРК “Мукачево “М-Студіо” в Ужгороді Слідчий відділ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області розпочав досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Про це повідомляється на сайті прокуратури Закарпатської області.

Як встановили в міліції, 7 вересня близько 22 години журналісти ТРК “Мукачево “М-Студіо” виконували редакційне завдання, пов’язане із подіями біля магазину “Корзо” в Ужгороді. Згодом до них підійшов чоловік, який вдарив по камері оператора, що здійснював відеозапис, пошкодивши її.

Наразі у вказаному кримінальному провадженні триває досудове розслідування, хід якого перебуває на контролі в прокуратури Закарпатської області.

Знімальна група телеканалу була у складі журналістки Тетяни Легези та оператора Юрія Яроховича, повідомляє "Про Захід".

Вдарив по відеокамері оператора екс-депутат Ужгородської міської ради Павло Маєрчик.

“Павло Маєрчик спочатку майже ніяк не реагував на оператора та журналіста. Однак близько 22.00, помітивши, що оператор знову знімає його на відео, екс-депутат міськради проходячи повз нього, рукою вдарив по телекамері. Внаслідок чого просто виламав накамерне світло. В результаті удару пристрій повністю зіпсований. Після чого Павло Маєрчик одразу ж покинув місце події. Однак момент нападу чітко зафіксований на відео”, - повідомляє видання.

Видання зазначає, що журналісти висвітлювали події біля магазину “Корзо”, за який йде боротьба між екс-депутатом та співвласницями магазину.

Liked the article?
Help us be even more cool!