ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Сєвєродонецьку встановлюють супутникові антени російського телебачення

В окупованому Сєвєродонецьку (Луганська область) продовжують з’являтися супутникові тарілки російського кабельного телебачення “Триколор ТВ” та МТС. Утім, мобільний зв’язок у місті так і не з’явився. 

Фотографії антен місцеві жителі показують у соціальних мережах, пише “Реальна газета”.

Антени встановлюють компанії “Триколрт ТВ” та МТС. Послуга коштує 9–10 тисяч рублів для “нових регіонів”, тобто для окупованої території України. Водночас Росії вона коштує менш ніж 3 тисячі рублів. Відповідні оголошення з’являються на стінах та стовпах міста.

“Що цікаво, в окупованих районах Луганської області вже розпочали встановлення безкоштовних тарілок за програмою “Російський мір”. Але не в Сєвєродонецьку. Кажуть, у Моргунова (Микола Моргунов – окупаційний голова Сєвєродонецька. – Ред.) у цій справі свій інтерес”, – додає телеграм-канал “Северодонецк | ЛХС 1934”.

Як припускають у редакції “Реальної газети”, люди погоджуються на встановлення “тарілок”, бо місцеве телебачення окупантів украй обмежене: нічого, крім радянських фільмів та пропагандистських програм, там не показують.

Фото – Реальна газета
Фото – Реальна газета

Як повідомляв ІМІ, через вимкнення мобільного зв’язку в окупованому Рубіжному люди не можуть викликати швидку. Росіяни на територіях, які вони окупували у 2022 році, глушать мобільний зв'язок, щоб місцеві не повідомили про місця дислокацій їхньої техніки та військових Збройним силам України. На територіях, які Росія окупувала 2014 року, мобільний зв'язок є, але низької якості.

Liked the article?
Help us be even more cool!