ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В США ухвалили законопроект про підтримку кібербезпеки України

08.02.2018, 11:01
Фото - Reuters

Палата представників Конгресу США схвалила проект “Закону про співпрацю з Україною з питань кібербезпеки”, що спрямований на просування активнішої взаємодії між Україною і США у сфері кібербезпеки в умовах протидії російській гібридній агресії.

“За” ухвалення проекту проголосували 404 конгресмени, повідомляє посольство України в США на сторінці в Facebook, інформує УНІАН.

“Документ передбачає допомогу Україні в удосконаленні стратегії кібербезпеки, зокрема щодо посилення захисту комп’ютерних мереж органів державної влади, зменшення залежності України від російських інформаційних та комунікаційних технологій, сприяння участі України у програмах обміну інформацією”, - повідомляє посольство.

“У законопроекті підтверджується відданість Сполучених Штатів Америки Хартії про стратегічне партнерство між Україною та США, Будапештському меморандуму про гарантії безпеки, підтримці співробітництва нашої держави з НАТО”, - додали у посольстві.

Співавторами документа виступили члени Конгресового українського кокусу, конгресмен-демократ Брендан Бойл та конгресмен-республіканець Браян Фітцпатрик. Перед набуттям чинності законопроект має бути проголосований також Сенатом та підписаний президентом США.

Liked the article?
Help us be even more cool!