ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В РФ кастинг-агентство шукає двійника Тихановської та Лукашенка

Фото – GETTY IMAGES, URA.RU
Фото – GETTY IMAGES, URA.RU

У групі російського кастинг-агентства SECOND UNIT у вконтакті 21 вересня з'явились оголошення про пошук акторів. Шукають двійника "кандидата в президенти Білорусі" Світлани Тихановської та двійника "президента Білорусі" Олександра Лукашенка, пише Zerkalo.

Як зазначено в оголошенні про пошук двійника Тихановської, жінка має бути схожа на лідера демсил "за обличчям, фігурою, волоссям". Але кастинг оголошено не на роль у кіно – та, яка найбільше схожа на Світлану, братиме участь у фотосесії в Санкт-Петербурзі. Все це потрібно творцям стрічки "для ігрового фото", яке потім використають у фільмі. За саму фотосесію обіцяють 6 тисяч російських рублів.

Вимоги до двійника Лукашенка такі самі: схожість з оригіналом в обличчі, зачісці та фігурі. За участь у фотосесії, щоправда, заплатять у півтора раза більше – 10 тисяч російських рублів.

Судячи з оголошень, фото буде використане в "художньому багатосерійному фільмі національного значення "ЗМІ". Детальної інформації про стрічку в публічному доступі поки що немає. Але в групі є інші оголошення про вакансії акторів для цього фільму, зазначає Zerkalo. Наприклад, минулого тижня шукали людей на роль "прикордонників Білорусі" та тих, хто "перетинає кордон". Причому актори були потрібні для знімання 17 вересня. А ось на 1 жовтня для того ж фільму шукають жінок на роль охоронців Муамара Кадафі.

Liked the article?
Help us be even more cool!