ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В районі донецького аеропорту загинув журналіст - полковник

13.04.2015, 09:59

12 квітня в районі донецького аеропорту внаслідок обстрілу автомобіля загинув місцевий журналіст. Про це Громадському ТБ повідомив старший української координаційної групи координаційного центру з контролю за припиненням вогню в Донецьку, полковник Андрій Ліщинський.

Він розповів, що, за даними різних джерел, у машині їхали двоє місцевих журналістів. За попередньою інформацією, в авто потрапив снаряд ПТУР (протитанкова керована ракета – ред.).

Один журналіст загинув. Інший кореспондент вижив, оскільки йому вдалось вистрибнути з машини. Імена журналістів наразі невідомі.

Крім того, Ліщинський повідомив, що в районі аеропорту тривають бої. Станом на 18 годину 12 квітня було зафіксовано 90-100 випадків порушення режиму тиші, 11 квітня - близько 100.

Як повідомили РІА Новини, під обстріл потрапили журналісти видання "Патріотичні сили Донбасу", обидва живі, про що повідомив заступник командувача штабом “ДНР” Едуард Басурін.

“Серед постраждалих були оператор і журналіст, обидва живі”, - сказав Басурін.

За його словами, інформація про те, що журналісти загинули, стала помилковою за збігом обставин. “Водій, який віз журналістів, був контужений, і коли він у маренні питав, де цивільні, йому сказали, що цивільних немає. Він порахував, що вони загинули. Таким чином з'явилася інформація про загибель журналістів”, - розповів він.

Нагадаємо, штаб АТО нарахував 35 обстрілів бойовиків протягом доби.

Liked the article?
Help us be even more cool!