ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В понеділок противники законопроекту про наклеп мітингуватимуть під Радою

26.09.2012, 06:01
У понеділок, 1 жовтня, о 10:00, противники закону про кримінальну відповідальність за наклеп проведуть мітинг під Верховною Радою.

"Ми продовжимо наші акції протесту до тих пір, поки парламент остаточно не відмовиться від закону Віталія Журавського про наклеп", - йдеться в повідомленні організаторів мітингу.

За їх словами, регламент роботи Верховної Ради не передбачає відкликання законопроекту народним депутатом після першого читання.

Як відомо, порядок денний найближчого засідання парламенту визначатиметь 1 жовтня о 10:00 у приміщенні комітетів Верховної Ради за адресою вул. Грушевського, 18/2.

"Якщо ви з нами, приходьте з порожніми плакатами і транспарантами в знак протесту проти закону про наклеп", - заявили противники закону про наклеп.

Нагадаємо, 25 вересня стартувала Всеукраїнська акція протесту проти ухвалення закону про наклеп “Захисти своє право знати. Скажи ні закону про наклеп”. Акцію підтримали Українська правда, Корреспондент.net, газета і сайт Комсомольська правда в Україні, Фокус.ua, Сегодня.ua, ТВі, LB.ua, Football.ua, iSport.ua, ЛИГА.net, Телекритика, Newsru.ua, Справа . ua, ІнвестГазета, KyivPost, День, РБК-Україна, Остров, агентства Українські новини і Iнтерфакс-Україна та інші. На головних сторінках учасників акції з'явився банер з вимогою не допустити ухвалення закону про наклеп.

Журнал “Корреспондент” та львівські видання вийдуть з білою обкладинкою на знак протесту проти законопроекту, який запроваджує покарання за наклеп у вигляді позбавлення волі строком до п'яти років.

25 вересня народний депутат Віталій Журавський зареєстрував у парламенті проект постанови про скасування рішення Верховної Ради про прийняття в першому читанні проекту Закону України "Про внесення змін до Кримінального та Кримінального процесуального кодексів України щодо посилення відповідальності за посягання на честь, гідність та ділову репутацію людини".

Корреспондент.net

 
Liked the article?
Help us be even more cool!