ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В ОП не вважають соціальні мережі альтернативою традиційним ЗМІ

25.10.2019, 14:50
Фото – фейсбук National Media Talk
Фото – фейсбук National Media Talk

Позаштатний радник заступника голови Офісу Президента Максим Кречетов вважає, що комунікація із суспільством через соціальні мережі продиктована сучасними реаліями, але не вважає соцмережі альтернативою традиційним ЗМІ. Про це він сказав 25 жовтня на конференції National media talk у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Чому команда Зеленського вирішила комунікувати через соціальні мережі замість коммунікування з медіа – такого рішення ніхто не ухвалював, його диктують реалії, які склалися на сьогодні. Традиційні медіа об'єктивно втрачають свої позиції, тому що існують соціальні мережі, кожен вважає себе журналістом, кожен може бути блогером, продукувати та репродукувати інформацію. Тому в цих умовах соцмережі активно розвиваються і команда Президента це розуміє”, – сказав Кречетов.

Водночас він наголосив, що соціальні мережі не є альтернативою традиційним медіа.

“Це не є бажанням робити щось на користь соціальних мереж, утискаючи при цьому традиційні медіа”, – додав радник.

За його словами, Президент особисто переглядає публікації та сюжети в ЗМІ, оскільки “не хоче жити в штучно створеному світі”.

Водночас на питання про те, чи готова влада лояльно ставитися до конструктивної критики, Кречетов зазначив: “Звичайно готова... Але цієї критики дуже невеликий відсоток порівняно з усім брудом”.

Стосовно “формули Штайнмаєра”, він зазначив, що не існує проблеми в ній самій, “існує проблема в несприйнятті цих політичних процесів певними політичними силами”.

Liked the article?
Help us be even more cool!