ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Олександрії депутат напав на місцевого журналіста

24.10.2019, 11:23
На фото – авто, яке потрапило в кадр журналіста. Фото – "Тексти. Олександрія"
На фото – авто, яке потрапило в кадр журналіста. Фото – "Тексти. Олександрія"

23 жовтня депутат Кіровоградської обласної ради, начальник управління ЖКГ, містобудування та архітектури Олександрійської міської ради Геннадій Лоцман напав на місцевого журналіста, редактора сайту “Тексти. Олександрія” Віктора Голобородька, штовхав та намагався вибити з рук камеру.

Про це потерпілий особисто повідомив представникові ІМІ в Кіровоградській області. 

Інцидент стався поблизу місцевого сміттєзвалища, яке надвечір, за інформацією журналіста, заблокували комунальники, а він там вів відеознімання. 

“Мені зателефонували місцеві мешканці з проханням висвітлити ситуацію навколо сміттєзвалища. Туди буцімто приїхали підпорядковані управлінню ЖКГ працівники, заблокувавши в'їзд. Близько першої ночі я прибув на місце та почав відеофіксацію події. В кадр потрапив автомобіль Геннадія Лоцмана, що, судячи з усього, не сподобалось останньому. Чиновник-депутат накинувся на мене, спробував вибити з рук фотоапарат, почав штовхати”, – розповів Віктор Голобородько. 

Журналіст разом із другом, який підвіз його до сміттєзвалища, спробували нейтралізувати конфлікт і реагувати спокійно на те, що відбувається. У результаті до місця події почали сходитися місцеві мешканці, після чого Геннадій Лоцман поїхав.

“Одразу після цього поїхав до поліції – написав заяву про перешкоджання журналістській діяльності та вчинений напад. У лікарні зафіксували отримані ушкодження: нічого серйозного, трохи руку зачепило, та все ж. Справу буду доводити до кінця, а то це вже переходить будь-які межі адекватності”, – резюмував журналіст.

Liked the article?
Help us be even more cool!