ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В окупованому Криму від провайдерів вимагають закрити доступ до "естремістських" сайтів

17.02.2015, 13:44

У місті Армянськ (Крим) провайдерів зобов'язали закрити доступ абонентів до сайтів, які містять матеріали екстремістського характеру. Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на прес-службу кримської прокуратури.
Прокуратура Армянська провела перевірку виконання законодавства про інформацію, інформаційні технології і їх захист і встановила, що на території міста діють два провайдера - ТОВ «Армянськінтернетсервіс» і «Live Proxy», що надають доступ до сайтів, на яких розміщені матеріали, які «сприяють розпалюванню міжнаціональної та релігійної ворожнечі та включені до Федерального списку екстремістських матеріалів».
«Разом з тим, законом забороняється використання мереж зв'язку загального користування для здійснення екстремістської діяльності і допускається можливість обмеження доступу до інформації в цілях захисту основ конституційного ладу, моральності, здоров'я, прав і законних інтересів інших осіб, забезпечення оборони країни і безпеки держави», - зазначають у прокуратурі.
За результатами перевірки прокуратура внесла на адресу провайдерів подання. Як вказали в прокуратурі, в даний час на вимогу прокуратури вони усувають порушення шляхом встановлення заборони на доступ користувачів до ресурсів з екстремістським контентом.
Раніше, повідомляє видання, аналогічну вимогу прокуратура винесла провайдерам у місті Красноперекопськ.

Liked the article?
Help us be even more cool!