ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі журналістів Odesa.Live виштовхали з ресторану під час його інспекції

04.08.2021, 12:20
Фото - скріншот з відео ODESA.LIVE
Фото - скріншот з відео ODESA.LIVE

В Одесі знімальну групу телеканалу Odesa.Live виштовхали за двері під час інспекції ресторану.

Про це повідомляє видання novyny.live, яке входить до складу медіахолдингу Live.Network разом з телеканалами Kyiv.Live та Odesa.Live.

Інцидент стався 3 серпня в одному із ресторанів в Аркадії. 

Журналістка каналу Олена Денисюк зайшла з перевіркою на кухню одного з закладів. Звідти її разом з відеооператором виштовхали на вулицю.

Зазначається, що у знімальної групи були всі документи, аби проводити зйомку.

“Поки журналістка перевіряла холодильник закладу, оператора телеканалу почав штовхати кремезний чоловік. ... Чоловік, який застосовував силу до оператора та журналістки, виявився охоронцем закладу. Згодом до нього приєднався ще один чоловік. Знімальну групу виштовхали за двері чорного ходу та закрили їх перед носом”, - йдеться у повідомленні.

Журналістка Олена Денисюк розповіла: “Нас виштовхали з ресторану, хоча перед цим я поспілкувалася з адміністратором. І навіть не встигла почати перевірку, а прибігло двоє цупких хлоців і почали штовхати мене і оператора, і через чорний хід нас просто вишвирнули”.

В коментарі представнику ІМІ в Одеській області Олена Денисюк повідомила, що за даним інцидентом вони написали заяву в поліцію.

Liked the article?
Help us be even more cool!