ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі журналістів ДумськоїTV не пускали на територію житлового комплексу

18.05.2018, 14:42
Фото - скріншот з відео ДумськоїТБ

В Одесі охоронці житлового комплексу “Новий Люстдорф” не пропускали знімальну групу програми“Архітектурний патруль” ДумськоїTV на територію комплексу для відеозйомки сюжету. Інцидент стався 4 травня.

Охоронці мотивували недопуск тим, що територія житлового комплексу є приватною, йдеться в сюжеті програми.

Як повідомляє Думська, через недопуск на територію житлового комплексу довелося вдатися до допомоги двох нарядів поліції.

Лише після двох годин очікування знімальна група все ж таки потрапила на територію.

Як повідомляє “Детектор медіа”, голова обслуговуючого кооперативу ЖК “Новий Люстдорф” Руслан Стадійчук дав журналістам інтерв’ю, у якому пояснив що “охорона виконувала свою роботу” та вибачився за їх поведінку.

Ведуча програми “Архітектурний контроль” Анастасія Большедворова повідомила, що заяву до поліції про перешкодожання не писала.

“У кінцевому підсумку до нас звернувся забудовник, який приніс нам свої вибачення. Купили рюкзак для мого інспектора на інвалідному візку (який був пошкоджений охоронцем під час інспекції ЖК – ред.). Тому заяву до поліцію ми не писали. Але перешкоджання нашій роботі звичайно було. Конфлікт розв'язався”, – розказала вона.

Журналістка додала, що раніше вже неодноразово зверталася до поліції через перешкоджання професійній діяльності, але “поліція нічого не розслідує”.

Liked the article?
Help us be even more cool!