ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі жінка під час стріму в TikTok заявила, що "чекає кремлівського вождя", – Нацполіція

03.05.2023, 15:31
Фото – Радіо Свобода
Фото – Радіо Свобода

В Одесі поліція повідомила про підозру в колабораційній діяльності жінці, яка під час трансляції прямого ефіру в Tik Tok заявляла глядачам, що "чекає кремлівського вождя" в Одесі й готова потерпіти бойові дії, аби тільки назавжди возз’єднатися з росіянами.

Про це повідомила пресслужба ГУ Нацполіції в Одеській області.

Поліцейські викрили жінку та вилучили в неї мобільний телефон.

Правоохоронці відправили на лаву підсудних одеську прихильницю "руского міра".

"На підставі зібраних доказів, підтверджених судовою портретною експертизою, дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантці про підозру в колабораційній діяльності, що передбачено за ч. 1 ст. 111-1 Кримінального кодексу України. Йдеться про публічні заклики громадянином України до підтримки рішень та дій держави-агресора. Визнавши зібрані в ході дізнання докази достатніми, правоохоронці склали обвинувальний акт відносно жінки й скерували його до суду", – повідомила заступниця начальника сектору дізнання територіального підрозділу поліції Олена Соловйова.

Як повідомляв ІМІ, прокурори Миколаївської окружної прокуратури повідомили про підозру жительці однієї з територіальних громад Миколаївського району в поширенні матеріалів з виправдовуванням збройної агресії РФ проти України, а також глорифікації російських військових.

Liked the article?
Help us be even more cool!