ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі затримали зловмисника, який обікрав оператора ICTV

11.04.2012, 05:01
Міліція Одеси затримала зловмисника, який у дворі селища Котовського обікрав автомобіль оператора одеського корпункту телеканалу ICTV. Журналіст повідомив, що невідомий розбив скло машини і вкрав із салону сумку з документами, повідомляє Думская.net.

Як повідомила прес-служба ГУ МВС в Одеській області, в цей же день співробітники Патрульно-постової служби затримали таксиста, в автомобілі якого на задньому сидінні виявили кілька барсеток з документами з іменами різних громадян. Водій сказав, що сумки залишив малознайомий пасажир, який в цей день їздив по декількох адресах на Котовського.

Оперативники організували стеження за місцями, де незнайомець просив таксиста почекати його. В одному з них міліціонери затримали чоловіка, за прикметами схожого на підозрюваного.

У райвідділі з'ясувалося, що це 34-річний житель одного з сіл Овідіопольського району Одеської області. Раніше він вже був неодноразово судимий за крадіжки, грабіжі та розбої. Рецидивіст зізнався в тому, що обікрав автомобіль оператора телеканалу. Він думав, що знайде в сумці гроші, але, виявивши документи, вирішив залишити їх у салоні таксі.

Відносно зловмисника порушено кримінальну справу про крадіжку. Правоохоронці також перевіряють його на причетність до інших злочинів.
Liked the article?
Help us be even more cool!