ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі від серцевого нападу помер журналіст Євген Коган

В Одесі 6 серпня від серцевого нападу помер місцевий журналіст Євген Коган, який співпрацював з виданням "Інтент" та Центром публічних розслідувань. Про це повідомляє видання "Інтент".

Як повідомили близькі журналіста, він помер у міській лікарні. За словами друзів Євгена Когана, він довго хворів. Після смерті в журналіста залишилася літня матір та цивільна дружина. 

Панахида відбудеться 9 серпня в лікарні, де помер журналіст.

Євген Коган. Фото – Олександр Гіманов / Думська

За даними регіонального представника ІМІ в Одеській області, журналіст відомий у регіоні своєю журналістською та громадською активністю. Практично жодна пресконференція з політиками не проходила без його присутності та власного питання.

Також журналіст відзначився тим, що у вересні 2012 року його не пустили на пресконференцію Віталія Кличка. Обурений відмовою, Коган прийшов до будівлі бізнес-центру, де проходив захід, з невеликим плакатом із написом “Меня УДАРили”.

Коли з'явився Кличко, журналіст звернувся до нього та заявив, що його не пускають на брифінг. Кличко ж зауважив, що якби був удар, він був би помітний, і розпорядився пропустити журналіста на зустріч.

У 2015 році охорона тодішнього президента України Петра Порошенка скрутила та вивела Євгена Когана з території Одеського морського вокзалу, де проходила зустріч Порошенка із журналістами. Він був не акредитований, але спостерігав за пресконференцією з оглядового майданчика.

Liked the article?
Help us be even more cool!