ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі побили відому журналістку

26.06.2017, 11:13

24 червня в центрі Одеси посеред дня двоє невідомих напали на місцеву журналістку, блогерку “Думської”, екоактивістку Світлану Підпалу. Про це повідомляє “Думська” з посиланням на сторінку журналістки у Фейсбуці.

“З півгодини тому на мене напали біля мого будинку на вулиці Тираспільській. У мене в руках був надувний дитячий м'яч і мобільний телефон, на плечі рюкзак. Нічого не вкрали. Бризнули балоном, потім били по обличчю. Я розумію, що мене попереджають, незважаючи на те, що я останні тижні перебуваю в такому шоці від того, що відбувається з узбережжям, що навіть нічого не пишу, противно”, - написала Підпала.

Як розповів виданню соратник Світлани Владислав Балинський, нападники заздалегідь підготувались до нападу. Один з них чекав біля мопеду, другий спочатку гукнув, а потім схопив Світлану за руку, обернув і забризкав їй обличчя з газового балончика. Потім заштовхав в кут арочного в'їзду і став бити кулаками по обличчю. Далі нападники зникли на мопеді в невідомому напрямку.

Цей напад журналістка пов’язує зі своєю професійною діяльністю, оскільки телефон, рюкзак і гроші злочинців не цікавили.

В лікарні у Світлани Підпалої зафіксували закриту черепну мозкову травму, забій м'яких тканин і окістя лобної частини.

Наразі одеська поліція відкрила кримінальне провадження за 125 статтею КК України - “нанесення легких тілесних ушкоджень”. Оперативники вилучили відео з камер спостереження в місці, де відбувся напад.

Світлана Підпала пише на тему екології та захищає узбережжя від забудови. Є учасником рухів “Генпротест”, “Зелений лист”.

Фото - Фейсбук Світлани Підпали

Liked the article?
Help us be even more cool!