ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі під час зйомок на пляжі вдарили по голові місцевого журналіста

10.08.2021, 10:00
Фото - aquaparkodessa.com.ua
Фото - aquaparkodessa.com.ua

В Одесі 8 серпня невідома жінка вдарила по голові кореспондента видання “Зелений лист” Юрія Дяченка під час зйомки на одному з пляжів.

Про це Юрій Дяченко повідомив представнику ІМІ в Одеській області.

Журналіст разом з колегами перевіряли вільний доступ до води в рамках проєкту “Пляжний контроль 2021”. Напад стався під час знімання на пляжі, який знаходиться в оренді у приватної фірми. Під час виконання своїх службових обов’язків журналіст попросив в адміністрації пляжу показати документи на право користування об’єктом та паспорт пляжу. Проте, за словами Юрія Дяченко, цих документів не було в наявності. 

Трохи пізніше, розповів журналіст, до нього зненацька ззаду підскочила невідома жінка та вдарила його залізним предметом по голові, через що у Юрія з’явилася шишка. Була викликана швидка та поліція.

“В ході репортажу я постійно підкреслював, що виконую редакційне завдання, демонстрував журналістське посвідчення та єдиний, хто фільмував та робив  фотографії”, - розповів Юрій Дяченко. 

Журналіст написав заяву до поліції про перешкоджання професійній діяльності та готується пройти судово-медичну експертизу, щоб кваліфікувати нанесені йому фізичні ушкодження. 

За його словами, правоохоронці затримали нападницю та відвезли її до райвідділку. Поліція наразі ще не прокоментувала ситуацію.

Liked the article?
Help us be even more cool!