ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі облили нечистотами відому журналістку

08.05.2019, 10:03
Фото – Фейсбук Світлани Підпалої

В Одесі 7 травня невідома особа облила нечистотами кореспондентку газети “Зелений лист” та членкиню однойменної екологічної організації Світлану Підпалу. Про це повідомила журналістка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Згідно з інформацією соратників Світлани Підпалої, наданій представнику ІМІ в Одеській області, напад стався під час виконання нею професійної діяльності: журналістка знімала на камеру події навколо скандального будівництва на території Літнього театру в Одесі.

“О 9:30 я прийшла в Літній, щоб бути присутньою під час огляду фахівцем КП “Зелентрест” пересаджених напередодні робочими дерев. Я була одна. На місці були присутні Степан Філімон, Сергій Тригуб, велика кількість чергових тітушок, тривали незаконні роботи. До мене підійшов виконроб Микола Пастер і почав розмову. Буквально за хвилину підбіг хлопець із повним відром помиїв та облив мене з ніг до голови. Тітушки сміялися й знімали мене на відео”, – розповіла Світлана Підпала.

За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 296 ("Хуліганство") КК України, повідомив радник голови ГУНП в Одеській області Руслан Форостяк.

Світлана Підпала пише на тему екології та захищає узбережжя від забудови. Є учасником рухів “Генпротест”, “Зелений лист”.

Як повідомляв ІМІ, 24 червня 2017 року в центрі Одеси посеред дня двоє невідомих побили місцеву журналістку, блогерку “Думської”, екоактивістку Світлану Підпалу.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за 125-ю статтею КК України ("Умисне легке тілесне ушкодження").

19 жовтня 2017 року в Одесі правоохоронці затримали двох чоловіків, підозрюваних у нападі на Світлану Підпалу. Судові засідання у цій справі тривають досі.

Liked the article?
Help us be even more cool!