ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі невідомий провокатор напав на групу журналістів

05.09.2016, 10:52

2 вересня в Одесі під час мітингу невідомий чоловік напав на групу місцевих журналістів та намагався виштовхати їх з площі, де відбувалися сутички між прихильниками та противниками діючого міського голови. Про це повідомляє представник ІМІ в Одеській області.

В цей день противники міського голови Геннадія Труханова спробували пройти на Думську площу біля міської ради, щоб відновити знесений днем раніше наметовий табір. Однак, співробітники Департаменту муніципальної безпеки не пустили активістів на територію. Зав’язалась бійка.

За словами журналіста Південноукраїнського медіахолдингу Максима Войтенка, він разом з іншими представниками одеських ЗМІ зміг обійти поліцейське оточення та підібратися ближче до місця зіткнення. Проте одразу до журналістів підійшов невідомий провокатор, який намагався перешкодити їхній професійній діяльності.

“Ця людина штовхала нас, хапала за руки та одяг, намагалась відтягнути від місця подій. Ми звернулись до поліцейських, які знаходились поруч, проте вони жодним чином не відреагували”, - розповів Максим Войтенко.

Серед журналістів, яким чинився опір, також були Олександр Тонкошкур, Денис Соколов та знімальна крупа телеканалу “Круг”. Наразі вирішується питання про звернення до правоохоронних органів.

Liked the article?
Help us be even more cool!