ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі на журналіста напав охоронець фірми

17.05.2021, 10:00
Фото – Одеса.Онлайн
Фото – Одеса.Онлайн

В Одесі 13 травня на журналіста видання Odessa.Online Сергія Ляшонка напав охоронець складів логістичної фірми. Про це повідомляється на сайті видання.

Кореспондент Odessa.Online фотографував ставок колишньої джутової фабрики на вулиці Василя Стуса, коли на нього накинувся охоронець складів Одеського логістичного центру, територія яких розташована поруч (Василя Стуса, 2/1). 

“Чоловік з колегою стояв біля воріт, але раптово зірвався з місця, підбіг до журналіста, вирвав у нього з рук фотоапарат і повалив хлопця на землю. Кореспондент почав чинити опір, пояснюючи, що він журналіст і знімає ставок, але охоронець на це не відреагував”, – пише видання. 

Нападника вгамував колега, що підбіг, він же повернув журналісту фотоапарат. 

Після нападу журналіст викликав поліцію. Ще до прибуття правоохоронців до учасників конфлікту вийшов начальник охорони, який відправив своїх підлеглих до середини двору. 

Поліцейські, що приїхали на місце події, запропонували нападнику вийти й вибачитися перед журналістом, на що начальник охорони відповів, що його працівник уже на іншому об'єкті. 

За фактом події журналіст звернувся із заявою до відділення поліції.

У коментарі представнику ІМІ в Одеській області в редакції повідомили, що слідчий уже зв'язався з журналістом. Водночас їм не відомо, чи відкрито за фактом нападу кримінальне провадження.

Liked the article?
Help us be even more cool!