ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі на журналістів двох телеканалів оголосив полювання герой їх розслідування (оновлено)

18.02.2015, 15:14

В Одесі на журналістів місцевих телеканалів - “7-го каналу” та “Третього цифрового” - оголосив полювання герой їх розслідування Олег Мальцев.

Так, 17 лютого в ефірі “7 каналу” в програмі “Нормально. Отдел расследований на Седьмом" вийшов відеосюжет журналістів про діяльність Олега Мальцева, який, за інформацією журналістів, займається фінансовими махінаціями та шахрайством в області лікування хворих людей.

Через декілька годин після виходу програми в ефір, у соціальних мережах з’явилися оголошення із портретами журналістів програми “Нормально” Марії Ковальової, Вячеслава Касіма та журналіста телеканалу “Третий цифровой” Дмитра Михайленка (він також робив сюжет про діяльність Мальцева), повідомляє Таймер.

В оголошенні одеситів закликають надавати всю інформацію, яка допоможе розкрити будь-які злочини журналістів за грошову винагороду від 100 до 500 доларів США.

Журналісти відслідкували звідки пишли ці оголошення. Як виявилось, розійшлися вони із адреси адвоката Олега Мальцева Ольги Панченко.

В коментарі ІМІ Марія Ковальова сподівається, що правоохоронні органи звернуть увагу на діяльність Мальцева, а також серьйозно не сприймає його погрози.

“Ми не сприймаємо всерйоз такого роду вчинки, тому сенсу посилювати безпеку не бачу. Але з грудня місяця поплічники Мальцева регулярно намагаються докучати авторам проекту, погрожують судом, тюрмою, хворобами. Я сподіваюся, що незабаром діяльність Мальцева приверне увагу прокуратури і міліції, його схеми обману людей повинні бути прикриті", - сказала Ковальова.

Щодо звернення до міліції Марія відповіла, що вона вирішуватиме це із керівнцитвом каналу.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!