ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі "мінували" телеканал

21.04.2019, 11:30
Фото – Нацполіція

В Одесі 21 квітня поліція шукала вибухівку в приміщенні телекомпанії “7 канал”.

Як повідомляється на сайті телеканалу, на офіційну електронну пошту каналу надійшло повідомлення про мінування.

“Невідомий написав, що таймер вмикається з моменту відкриття листа. На місце події прибула поліція. Співробітники евакуйовані”, – повідомив канал.

Повідомлення про замінування телекомпанії на Французькому бульварі надійшло на спецлінію 102 сьогодні о 8:08, повідомляється на сайті Нацполіції Одеської області. На місці працювали вибухотехніки та слідчо-оперативна група.

У поліції повідомили, що будівлю телекомпанії перевірено. Жодних вибухових пристроїв та речовин виявлено не було.

В коментарі представнику ІМІ в Одеській області  генеральний директор 7 каналу Михайло Малишев повідомив, що пов’язують інцидент з серію хибних замінувань, що сталися напередодні дня виборів.

“На пошту каналу прийшов лист про мінування такого змісту: “Доброго дня. Повідомляю, що будівлю телеканалу “7-й канал” заміновано. Вибуховий пристрій забезпечений таймером. Його запуск починається автоматично, з моменту відкриття адресантом даного листа. Детонація може статися в будь-який момент. Щасливого польоту!”. Відразу було повідомлено в поліцію, прибули поліція, служба порятунку, швидка допомога і вибухотехніки. Після евакуації людей і обстеження приміщень канал відновив роботу. Думаю це ланцюжок лжемінувань в Одесі”, - розповів Малишев.

Liked the article?
Help us be even more cool!