ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі депутат погрожував журналісту, який висвітлював засідання комісії

20.04.2016, 11:11

15 квітня в Одесі депутат міської ради від партії “Довіряй ділам” Андрій Кісловський погрожував кореспонденту ІА “Одеса-інформ” Олексію Чорному фізичним насиллям. Про це повідомляє представник ІМІ в Одеській області.

Інцидент стався в Одеській міськраді після засідання депутатської комісії з питань транспорту, яке напередодні депутати “закрили” від журналістів. А після заборони намагалися виставити представників ЗМІ з зали засідань.

Голова комісії Олена Фокіна пояснила свої вимоги тим, що депутатам необхідно поспілкуватись на “особисті” теми. Громадські активісти та представники ЗМІ відмовились виконати цю вимогу.

Як зазначає представник ІМІ, після словесної перепалки, депутат Одеської міськради від партії “Довіряй ділам” Андрій Кісловський погрожував кореспонденту ІА Одеса-інформ” Олексію Чорному фізичним насиллям. Депутат підійшов до журналіста, сказавши: “Олексію, наступного разу будеш хамити, отримаєш п….лей”. Як повідомляє представник ІМІ, зараз вирішується питання про судовий позов.

Як повідомляв ІМІ, 15 квітня в Одесі журналістам і громадським активістам заборонили відеозйомку засідання депутатської комісії з питань транспорту, яке проходило в Одеській міській раді. Журналісти вимушені були залишити залу засідань, після того, як депутати проголосували за закриття засідання.

Liked the article?
Help us be even more cool!