ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі чоловік у камуфляжі намагався відібрати у журналіста фотоапарат

29.06.2016, 15:43

В Одесі увечері 28 червня озброєний чоловік у камуфляжі намагався відібрати у журналіста інтернет-видання “Южный курьер” Валерія Пузика фотоапарат, повідомляється на сайті видання.

Інцидент стався на Приморському бульварі біля пам'ятника Дюку, коли журналіст знімав фолк-фестиваль, який проходив на сцені біля Дюка, і акцію цивільного корпусу полку “Азов”.

Як пише видання, спочатку нападник вимагав, аби журналіст видалив фотографії, на яких він, можливо, був знятий разом з іншими людьми.

“При цьому він спробував вирвати з рук кореспондента дорогий дзеркальний цифровий фотоапарат з явним наміром розбити його і показав на пістолет, що висів у кобурі на грудях. Мотивацією нападу були слова про те, що нападники “воювали в АТО”, і тому не хочуть, щоб їх бачили”, - пише видання.

За інформацією видання, нападник був неодноразово помічений серед активістів антитруханівського майдану, зокрема - був відображений на фото під час інциденту з хибним повідомленням про мінування Думської площі, коли за вибуховий пристрій прийняли антену точки доступу Wi-Fi 14 червня.

Редакція видання просить своїх читачів допомогти упізнати чоловіка, що напав на їхнього журналіста.

Проте вже 29 червня головний редактор “Южного курьера” Олександр Вельможко повідомив у себе на Фейсбук-сторінці про те, що інцидент вичерпаний. За його словами, за інцидент вибачився “від себе особисто та від імені антитруханівського майдану” Сергій Гуцалюк.

Фото - "Южный курьер"

Liked the article?
Help us be even more cool!