ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Одесі боєць у камуфляжі вдарив журналіста на акції пам'яті загиблих 2 травня

02.03.2015, 10:39

В Одесі 1 березня чоловік у камуфляжі вдарив журналіста інформаційного агентства “Одеса-медіа” Володимира Пустовіта. Про це повідомляється на сайті агентства.

Інцидент стався вдень на Куликовому полі, де одесити зібралися вшанувати пам'ять загиблих 10 місяців тому в Будинку профспілок.

Як пише видання, захід проходив спокійно. На акції засудили теракт в Харкові і висловили недовіру до результатів розслідування.

Згодом до учасників акції підійшли двоє у камуфляжній формі. Учасники акції обурилися непроханим гостям і на підвищених тонах просили їх піти геть. Однак бійці піти не захотіли і спровокували бійку, в результаті якої їх силою виштовхали з натовпу.

Вдаривши одну з жінок, бійці рушили до репортера “Одеса-Медіа” Володимира Пустовіта. На питання бійця:“Що ти тут робиш?”, Володимир пояснив, що є журналістом. Після чого боєць завдав удару по шиї кореспонденту.

При цьому видання зауважує, що все це відбувалося на очах міліції, яка була присутня на площі біля Будинку профспілок. Після інциденту міліціонери огородили нападників, однак, як констатував журналіст, затримувати їх не стали, спокійно провівши з території Куликового поля.

Як зауважує видання, судячи з форми, це були бійці одного з батальйонів територіальної оборони.

Liked the article?
Help us be even more cool!