ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В.о. голови СБУ закликав журналістів до співпраці

03.06.2019, 13:58
Фото - УНІАН

Перший заступник голови Служби безпеки України Іван Баканов, який виконує обов’язки голови на час відпустки Василя Грицака, закликає до співпраці журналістів. Про це він сказав на брифінгу, повідомляє “Українська правда”

“Потрібно налагодити ефективні комунікації із суспільством, з журналістами. Тому хочу запросити всіх журналістів-викривачів до співпраці”, – зазначив він.

“Якщо у вас є матеріали щодо злочинів, які ви розслідуєте, будь ласка, звертайтеся до Служби безпеки України. Ми будемо їх опрацьовувати і інформувати, у тому числі і за допомогою вас, суспільство про стан таких розслідувань”, – заявив Баканов.  

Він зазначив, що, якщо матеріали будуть не у підслідності СБУ, їх відсилатимуть до компетентних правоохоронних органів.

Зокрема, він закликав журналістів повідомляти про факти тиску на малий та середній бізнес: “Цю практику просто потрібно припинити. Якщо ви маєте факти такого тиску – звертайтеся, ми з задоволенням опрацюємо ці матеріали”.

“Давайте робити ці факти публічними. Коли є публічність, уже важко приховуватися. Я думаю, що ми з вами будемо комунікувати й вирішувати ці питання значно швидше”, – сказав Баканов.

“Це пріоритет. Тиску на бізнес ніякого бути не може”, – заявив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!