ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Новій Каховці підпалили автомобіль журналіста

02.11.2011, 06:29
В місті Нова Каховка підпалили машину  депутата міськради від партії "Совість України" і засновника та редактора опозиційної газети "Новокаховская правда" Василя Подрези. Це сталося, сьогодні,  2 листопада, близько  03.17 години ночі. Про це в коментарі ІМІ розповів пан Василь.
 
«Коли мене повідомили про підпал машини о 5-й годині ранку, то від неї залишилась вже лиш грудка заліза. Мікроавтобус облили сумішю «молотова» і він спалахнув.На відео камер спостережень видно якихось людей, але міліція їх наразі не озпізнала» - розповідає Подреза

В.Подреза, пов'язує цей інцидент з своєю опозиційною діяльністю, як депутат та громадський діяч, який  перейшов дорогу місцевій владі, і як і журналіст.

«Я приватний підприємець, який у місті Нова Каховка очолює «Спілку захисту підприємців», що їм допомагає та відстоює їхні права. Місцева влада не задоволена моєю діяльністю, моїми журналістськими розслідуваннями про корупцію, тому мер міста розпочав проти мене свою війну», - каже в коментарі пан Василь.

У відділенні зв'язків з громадськістю ГУМВС Херсонської області «Телекритиці» повідомили, що зараз проводиться комплекс оперативно-пошукових заходів. Оперативна  група приїжджала на місце пригоди і наразі опитує свідків та потерпілого. Поки що версії щодо підпалу авто не сформовані.

ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!