ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Києві відбудеться друга сесія Школи професійної журналістики

07.09.2011, 01:26
Із 14 до 18 вересня в Києві відбудеться друга сесія Школи професійної журналістики “Нова Україна”. Її вже третій рік поспіль організовує Лабораторія законодавчих ініціатив за підтримки програми “Засоби масової інформації” Міжнародного фонду “Відродження”.

Сесію буде присвячено особливостям сучасної української журналістики, розвитку телебачення в Україні, ціннісним аспектам та актуальним проблемам українського суспільства, а саме реформам у сфері охорони здоров’я, сучасним екологічним викликам, захисту прав людини тощо. Також під час сесії заплановано тренінг із технологій впливу та захисту від маніпуляцій.

З вітальним словом 14 вересня виступить Ігор Когут, директор Школи професійної журналістики “Нова Україна”, голова ради Лабораторії законодавчих ініціатив.

Робота другої сесії розпочнеться виступом журналіста, ведучого програми “Свобода слова” Андрія Куликова “Не завдай шкоди: відповідальність журналіста перед співгромадянами”. Наступною виступить головний редактор газети “Дзеркало тижня” Юлія Мостова, яка розповість про політичну журналістику в Україні. Також цього дня заплановано лекцію шеф-редактора проекту “Телекритика” Наталії Лігачової “Соціальна функція журналістики” та зустріч із головою Комітету Верховної Ради з питань свободи слова й інформації Андрієм Шевченком, на якій обговорять доступ до інформації в Україні.

15 вересня заплановано виступи директора Фонду “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва Ірини Бекешкіної  на тему “Українське суспільство: ціннісний вимір”, редактора проекту “Історична правда” Вахтанга Кіпіані на тему “Висвітлення історичної тематики в ЗМІ”, генерального директора телеканалу “ТВі” Миколи Княжицького на тему “Телебачення як бізнес” і першого заступника гендиректора ТРК “Радіо-Ера” Віталія Дикого з темою “Місце Українського радіо в сучасному медіа-просторі”. Також цього дня відбудеться зустріч із координатором Незалежного бюро журналістських розслідувань “Свідомо” Єгором Соболєвим, під час якої заплановано обговорити тему “Результативність журналістських розслідувань із соціальної тематики”.

16 вересня буде присвячено питанням маніпуляції. Учасники візьмуть участь у семінарі, який проведе директор зі стратегічного планування соціально-інжинірингового агентства “Гайдай.Ком” Сергій Гайдай, на тему “Журналістські розслідування як засіб боротьби із маніпуляціями”. Також буде проведено тренінг сертифікованого тренера НЛП і сертифікованого бізнес-тренера Ігоря Рака “Технології впливу та протистояння впливу”.

Наступний день, 18 вересня, розпочнеться виступом прес-секретаря Президента України Дарії Чепак на тему “Особливості співпраці прес-служб державних інституцій зі ЗМІ”. Також цього дня виступить генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто з темою “Зміни в арсеналі соціологів: імплікації для журналістів”.

Контакти:
Школа професійної журналістики “Нова Україна”
Наталія Матвієнко, [email protected]
Марія Коваль, [email protected]
Галина Тищенко, [email protected]
(044) 531 37 68

 
Liked the article?
Help us be even more cool!