ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Житомирі жорстоко побили журналіста

12.06.2017, 10:29

У Житомирі 10 червня невідомі жорстоко побили відеооператора видання “20 хвилин Житомир” Руслана Мороза. Про це повідомляє представник ІМІ в Житомирській області.

Інцидент стався близько опівночі. Невідомі підстерігали на Руслана поряд з його помешканням. За свідченнями потерпілого, удари наносили професійно і, на певний час, він втратив свідомість.

У результаті відеооператор отримав численні травми середньої тяжкості. Швидка привезла Руслана в травмпункт Першої міської лікарні Житомира, де діагностували струс головного мозку. Згодом прийняте рішення про переведення у нейрохірургічне відділення Обласної лікарні ім. Гербачевського.

Грабіжники викрали техніку та обладнання: відеокамеру, фотоаппарат та картки пам’яті. Оскільки ні гаманця, ані мобільного телефону не взяли, слідство не виключає, що причиною нападу стала саме професійна діяльність Руслана Мороза.

Наразі, за інформацією відділу громадських зв’язків ГУНП в Житомирській області, за фактом порушуватиметься кримінальна справа з попередньою кваліфікацією злочину за ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).

За допомогу в знаходженні зловмисників редакція газети оголосила винагороду у 20 тисяч гривень. Усіх небайдужих просять звертатися за номером 067 510 50 75, Олександр Васильковський.

Показується фото 1.jpg

Показується фото 3.jpg

Фото - Фейсбук Руслана Мороза

Liked the article?
Help us be even more cool!