ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Ізраїлі зник журналіст, який зняв вторгнення ХАМАС

Фото – ynet.co.il
Фото – ynet.co.il

В Ізраїлі зник фотограф місцевого видання Yediot News Рой Ідан, який зняв вторгнення терористів палестинського ісламістського руху ХАМАС у свій кібуц на півдні країни. Про це повідомляє "Настоящее время" з посиланням на Yediot News.

Відразу після вторгнення ХАМАС Ідан вийшов зі свого будинку в кібуці Кфар-Аза, який розташований поряд з кордоном сектору Газа. Він устиг сфотографувати загін терористів, який проник у кібуц на парапланах, а також ракетні обстріли. Після цього Ідан повернувся додому, де перебували його дружина та троє дітей – трьох, шести та дев'яти років.

Незабаром до журналіста ввірвалися терористи ХАМАС і застрелили його дружину, яка була у вітальні. За словами сусідів, сам Ідан у цей час тримав на руках трирічну дочку і, ймовірно, був поранений. Вони розповіли, що бойовики викрали дівчинку та відвезли її до Гази. Інші двоє дітей змогли сховатися в коморі, тому їх не знайшли. Нині вони перебувають у родичів.

Фото – ynet.co.il

Нагадаємо, 7 жовтня Ізраїль зазнав масованих ракетних ударів з боку сектору Газа. Терористи ХАМАС зайшли на територію країни, є повідомлення про захоплення заручників. За даними на ранок 9 жовтня, вбито не менш ніж 700 громадян Ізраїлю, поранено понад дві тисячі. У Палестині, за даними Al Jazeera, загинуло понад 400 людей.

Ізраїльська армія завдає авіаударів у відповідь по сектору Газа. Країна оголосила стан війни.

Liked the article?
Help us be even more cool!