ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Івано-Франківську журналістці перешкоджав та погрожував учасник стрілянини

13.08.2018, 10:46
Фото - gk-press.if.ua

У центрі Івано-Франківська 7 серпня журналістці інтернет-видання “Галицький кореспондент” Людмилі Оленюк перешкоджав виконувати професійну діяльність один з учасників конфлікту зі стріляниною. Про це Людмила Оленюк повідомила на своїй сторінці у Фейсбук та підтвердила інформацію ІМІ.

За її словами, поблизу кафе “Бельведер” у центрі міста сталася бійка між іноземцями, яка закінчилася стріляниною.

Людмила Оленюк, оскільки інцидент стався неподалік редакції, вирішила сфотографувати місце події. Коли вона почала знімати, до неї підійшов іноземець та наказав їй не знімати і наполягав віддати йому телефон.

“Так уже сталося, що офіс “Галицького кореспондента” знаходиться в декількох метрах від місця події, і коли я почула крик “викликайте поліцію”, то вибігла вниз. Озброїлась найнеобхіднішим – телефоном і диктофоном. Далі все як треба: поговорила із свідками, із хлопцями, які працюють біля нас, вияснила, що сталося…

Потім я вирішила сфотографувати місце події, бо що то за новина без фото? Та не тут то було! Як тільки витягла телефон і включила камеру, до мене підійшов іноземець. Він на підвищених тонах наказав мені перестати знімати (очевидно, думав, що я відео знімаю) і наполягав, щоб я віддала йому свій телефон”, – написала вона.

Також Оленюк додала, що чоловік не відчіплювався від неї і агресивно сказав їй: “Попробуй тільки викласти своє відео кудись”.

На місці події журналістка передала зроблене фото поліції та розповіла, що сталося. Заяву не писала, але свідчення поліцейські у неї взяли.

Liked the article?
Help us be even more cool!