ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Івано-Франківську затримали чоловіка, який пограбував офіс місцевого інтернет-видання

27.10.2020, 12:19
Фото – Нацполіція
Фото – Нацполіція

Поліцейські затримали в Івано-Франківську чоловіка, який підозрюється у вчиненні крадіжки з офісу місцевого інтернет-видання. Про це повідомляє Нацполіція в Івано-Франківській області на своїй фейсбук-сторінці.

13 жовтня в межах кримінального провадження правоохоронці провели обшук за місцем проживання підозрюваного.

Як нагадує поліція, злочин стався 14 серпня, чоловік уночі проник в офіс місцевого інтернет-видання, підібравши ключа, та викрав п’ять комп’ютерів.

Досудове розслідування встановило, що до крадіжки причетний 34-річний мешканець Львівської області. Чоловік раніше не притягався до кримінальної відповідальності. Його правоохоронці Прикарпаття затримали за місцем проживання. Під час обшуку в підозрюваного вилучено коробки від викрадених комп'ютерів, які чоловік встиг продати. Також у мобільному телефоні зловмисника виявлено фотографії техніки.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 3 ст. 185 ("Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому") Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк на строк від трьох до шести років. 

Досудове розслідування триває. Суд має обрати мешканцю Львівщини запобіжний захід.

Поліцейські встановлюють усі обставини крадіжки й суму викраденого, а також перевіряють, чи причетний чоловік до інших аналогічних злочинів.

Liked the article?
Help us be even more cool!