ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Івано-Франківську зафіксували торгівлю антиукраїнськими книжками

06.04.2023, 14:37

В одній з онлайн-книгарень Івано-Франківська виявили антиукраїнські книжки. Про це повідомляє "Читомо" з посиланням на Державний комітет телебачення і радіомовлення України.

Під час здійснення моніторингу сфери книгорозповсюдження Держкомтелерадіо виявило порушника – онлайн-книгарню, через яку розповсюджувалася видавнича продукція, що становить загрозу національній безпеці України.

Власники інтернет-крамниці торгували книжками, внесеними до Переліку книжкових видань, зміст яких спрямований на ліквідацію незалежності України, пропаганду насильства, розпалювання міжетнічної, расової, релігійної ворожнечі, вчинення терористичних актів, зазіхання на права і свободи людини.

Також магазин розповсюджував видання, авторів яких внесено до Переліку осіб, що створюють загрозу національній безпеці України.

За зверненням Держкомтелерадіо до правоохоронних органів слідчий відділ Івано-Франківського районного управління поліції Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківської області розпочав досудове розслідування фактів порушення чинного законодавства.

Liked the article?
Help us be even more cool!