ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Іспанії затримали автоблогера, який задля контенту розігнався до 233 км/год

19.10.2020, 11:34
Фото - Twitter Policía Nacional
Фото - Twitter Policía Nacional

У Мадриді (Іспанія) поліція затримала автоблогера, який задля контенту розігнався на кільцевій дорозі міста до 233 км/год. Про це йдеться у повідомленні іспанської поліції, інформує “Європейська правда” з посиланням на El Mundo.

“Заарештовано Youtube-блогера, який знявся за кермом авто на швидкості 233 км/год, на дорозі Мадрида, де обмеження швидкості - 80 км/год… Розслідування почалося після повідомлення, надісланого громадянами на поштову скриньку”, - повідомляє поліція.  

Зазначається що блогер спеціалізується на автомобільній тематиці і випробуваннях авто. У нього - понад 2 млн підписників на Youtube-каналі. 

Блогер їхав по кільцевій дорозі Мадриду M-45. Елітна автівка виявилася позиченою одним з підписників. Він пояснив поліції, що не знав про наміри блогера випробовувати максимальну швидкість авто на громадському автошляху. 

Назву Youtube-каналу та особу затриманого поліція не розкриває, але зазначає, що скандальне відео за чотири дні після публікації зібрало 1,3 млн переглядів. 

Згідно з кримінальним законодавством країни, подібні перевищення швидкості можуть каратися штрафом, громадськими роботами до 90 днів або до 6 місяців позбавлення волі, на додачу до позбавлення водійських прав на термін від 1 до 4 років.

Liked the article?
Help us be even more cool!