ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Індії від COVID-19 помер місцевий блогер. В останньому відео він розповідав про погане лікування

11.05.2021, 14:00
Фото – інстраграм Рахуля Вохри
Фото – інстраграм Рахуля Вохри

В Індії в 35-річному віці від COVID-19 помер актор і влогер Рахуль Вохра. У своєму останньому відео він критикував якість медичної допомоги в лікарні. 

Про це повідомляють "Букви" з посиланням на американський телеканал CNN.

Напередодні смерті Рахуль, який потрапив до лікарні з коронавірусною хворобою, знімав відео, у яких розповідав про недоліки роботи медичної системи. Зокрема, про нестачу кисню в лікарнях і про те, як важко отримати допомогу персоналу.

“Ви намагаєтеся покликати співробітника, але він не приходить. Вони приходять за годину або більше, і вам доведеться якось упоратися з їхньою відсутністю”, – розповідав він.

У своєму останньому дописі на Facebook він написав: “Я б жив, якби отримав краще лікування. Ваш Рахуль Вохра”.

Станом на 11 травня Індія є другою країною (перша – США) у світі за кількістю виявлених випадків захворювання на коронавірусну інфекцію від початку епідемії.

Особливо важку ситуацію із захворюваністю на коронавірус фіксують останні два місяці. 15 квітня Індія повідомила про рекордні на той час 200 тисяч нових випадків захворювання на COVID-19.

2 травня в Індії зареєстровано найвищий показник смертності від коронавірусу з початку пандемії: за 24 години померли 3 689 осіб. 6 травня в Індії повідомили про 412 тисяч нових випадків зараження та майже 4 тисячі смертей.

Упродовж останніх днів щодня фіксують понад 300 тисяч нових випадків зараження.

Liked the article?
Help us be even more cool!