ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Грузії запрацювали чотири українські телеканали

31.03.2022, 14:08

Комісія з питань комунікацій Грузії 30 березня повідомила Національну раду про те, що чотири українські телеканали – UA TV, "ICTV Україна", Inter+ та "Україна 24" – і радіостанція "Українське радіо" вже доступні на території цієї країни. Про це повідомила Нацрада.

Два найбільші оператори послуг IPTV в Грузії – Magticom і Silknet – безкоштовно додали українські канали до своїх пакетів. Суспільний мовник Грузії (GPB) спільно із суспільним мовником України розпочали пряме мовлення "Українського радіо" для того, щоб українці та інші зацікавлені особи могли отримувати вичерпну інформацію українською мовою. Цей проєкт підтримує Європейська мовна спілка (EBU).

Такі кроки були реалізовані в Грузії, щоб продемонструвати солідарність і підтримку України та її народу.

"Ми з великим занепокоєнням продовжуємо стежити за підлим вторгненням до України російської федерації, що атакує суверенну націю та людей України. Ми з гордістю вшановуємо хоробрість українського народу, його мужність і стійкість перед обличчям тривалої агресії", – йдеться в листі голови Комісії з питань комунікацій Кахі Бекаурі. Він також додає підтвердження, "що в цій боротьбі за свободу і незалежність, де Україна бореться не лише за себе, а й за мир і стабільність у Європі та за її межами, ми разом з Україною".

Liked the article?
Help us be even more cool!