ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В ГПУ повідомили, що над справою Шеремета працюють 35 поліцейських і три прокурори

21.03.2017, 15:03

Над розслідуванням убивства журналіста Павла Шеремета монотонно працюють 35 поліцейських і 3 прокурори. Про це повідомив у інтерв’ю Укрінформу перший заступник генпрокурора Дмитро Сторожук.

“Кожен тиждень у нас проходить нарада з координації дій правоохоронців, які розслідують вбивство Шеремета. Над цією справою монотонно працюють 3 прокурори і 35 співробітників Нацполіції”, - сказав він.

Сторожук додав, що правоохоронці перевіряють телефони, з яких дзвонили, перевіряють з'єднання, встановлюють, хто де знаходився, куди потім пішов, а також чи мав відношення до цієї події.

“У нас весь час з'являється нова інформація, але на сьогодні це таємниця слідства. Докладаються титанічні зусилля, щоб дати відповідь суспільству, хто це міг зробити”, - резюмував посадовець.

Як повідомляв ІМІ, 8 лютого заступник голови Національної поліції Олександр Вакуленко заявив, що слідство визначило пріоритетну версію вбивства журналіста Павла Шеремета, пов'язану з професійною діяльністю Шеремета як на території України, так і за її межами.

8 лютого заступник голови Нацполіції - начальник Головного слідчого управління Олександр Вакуленко заявив, що вибуховий пристрій, в результаті спрацьовування якого загинув журналіст Павло Шеремет, мав у своєму складі протипіхотну міну.

Журналіст Павло Шеремет помер після вибуху автомобіля, у якому знаходився, в результаті травматичного шоку і значної крововтрати.

У Києві 20 липня 2016 року в результаті вибуху автомобіля загинув відомий журналіст Павло Шеремет, який їхав в машині. Автомобіль належав керівнику “Української правди” Олені Притулі, її в машині не було.

Liked the article?
Help us be even more cool!