ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Євпаторії журналісту спалили авто

21.03.2017, 12:39

В Євпаторії (окупований Росією Крим) в ніч на 20 березня невідомі підпалили автомобіль, що належить журналістові всеросійської газети “Євпаторійська здравниця” Сергію Овсянникову. Про це повідомляє QHA з посиланням на агентство “Євпаторійський кур'єр”.

За словами сина журналіста, білий “Ніссан” було підпалено близько 03:30. Пожежу йому вдалося загасити разом із сусідами до приїзду пожежників. На капоті авто він виявив каністру, залишену зловмисниками. Передній корпус і внутрішні деталі машини отримали серйозні пошкодження.

Сам Овсянников пов'язує підпал машини з публікацією в останньому номері видання від 14 березня резонансної статті “Крах операції “Калуга”. У ній розповідається про проведений “адміністрацією” Євпаторії восени 2015 року сфальсифікований аукціон з продажу землі під житлову забудову, підсумки якого, за позовом “прокуратури” Криму, послідовно анулювали суди всіх рівнів, включаючи арбітражний суд у Калузі.

У зв'язку з тим, що в статті згадуються четверо чинних представників “влади” міста, включаючи “голову адміністрації” Філонова, журналіст упевнений, що підпал авто був попередженням.

За його словами, правоохоронці міста не показують зацікавленості розслідувати інцидент.

Нагадаємо, міжнародна правозахисна організація Freedom House опублікувала детальний звіт про дотримання прав людини в окупованому Росією Криму.

Крим у звіті був названий “несвободною територією” із загальним показником дотримання прав людини 9 балів із 100. А “рівність перед правосуддям” у Криму була оцінена в 0 балів із 16.

Liked the article?
Help us be even more cool!