ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В Еквадорі бандити захопили телестудію та в прямому ефірі взяли в заручники ведучих

Фото - Ecuadorean Police
Фото - Ecuadorean Police

В Еквадорі озброєні люди в масках ввірвалися до студії телеканалу TC Televisión та захопили в заручники телеведучих, які вели прямий ефір.

Про це пише Reuters, передає Суспільне.

Озброєні чоловіки в масках спрямували зброю на співробітників телеканалу та наказали їм лягти на підлогу.

Згодом національна поліція Еквадору повідомила, що евакуювала телестудію та затримала кілька учасників нападу. Поліція підтвердила 13 арештів. На світлинах, оприлюднених правоохоронцями, молоді хлопці лежали на підлозі із зав’язаними за спиною руками.

Як повідомив Reuters координатор новин і репортер Леонардо Флорес Морено, нападники проникли в телестудію через стійку реєстрації, напали на персонал і залишили динаміт. Також він повідомив, що двоє людей з телестудії отримали поранення. Влада поки не надала точних даних про кількість звільнених та утримуваних заручників. Останніми роками Еквадор переживає різке зростання злочинності. У понеділок, 8 січня, президент країни Даніель Нобоа оголосив про запровадження надзвичайного стану та комендантської години для встановлення порядку у в'язницях. Раніше в кількох пенітенціарних установах відбулися бунти.

Інцидент стався після викрадення щонайменше семи поліцейських і серії вибухів через день після того, як президент Еквадору оголосив 60-денний надзвичайний стан. Влада не назвала причини жодного з вибухів. Відповідальність за події ніхто на себе не взяв.

Liked the article?
Help us be even more cool!